Barnsöndagar

Vi talar Svenska!

BARNSÖNDAGAR PÅ KINO ENGEL I SAMARBETE MED FINLANDSSVENSKT FILMCENTRUM

Vi har glädjen att meddela att vi tack vare det stora intresset och det väldigt positiva mottagandet har möjlighet att fortsätta med ”Barnsöndagar på Kino Engel”! Ni har bevisat det – det behövs svenskspråkig barnfilm, med regellbunden och familjevänlig visningstid, också i Helsingfors.
Vi påminner er också om möjligheten att köpa biljetter i förväg för att garantera sin plats i salongen.


Välkomna på bio med hela familjen!
Önskar vi på Kino Engel och Finlandssvenskt filmcentrum

Alla biljetter 10 €.

 

BARNSÖNDAGAR: Mumintrollet på kometjakt

BARNSÖNDAGAR: Mumintrollet på kometjakt

En regnig kväll anländer Bisamråttan, som presenterar sig som filosof, till den fridfulla idyllen i Mumindalen för att förutspå en katastrof som kommer att drabba hela jorden. Plötsligt är sommaren inte längre som den brukade vara. Mumin, Sniff och Lilla My måste ge sig ut på ett vådligt äventyr till Observatoriebergets topp för att ta reda på om världens undergång verkligen är på väg.

Livets återgång till sina vanliga banor kräver ett aldrig tidigare skådat hjältemod av Mumindalens...

SEURAAVA NÄYTÖS

Su 01.10. klo 13:00 OSTA LIPUT
BARNSÖNDAGAR: Paw Patrol Storfilmen

BARNSÖNDAGAR: Paw Patrol Storfilmen

När en magisk meteor kraschlandar i Äventyrsstaden, får PAW Patrol-valparna superkrafter, och förvandlas till MÄKTIGA VALPAR! För Skye, den minsta medlemmen i teamet, är hennes nya krafter en dröm som blivit sann. Men allt förändras när valparnas ärkefiende borgmästaren Överdängare rymmer ur fängelset och slår sig ihop med en galen vetenskapsman för att stjäla superkrafterna. Äventyrsstadens öde står på spel. De mäktiga valparna måste stoppa superskurkarna innan det är för sent, och Skye k...

SEURAAVA NÄYTÖS

Su 08.10. klo 13:00 OSTA LIPUT
BARNSÖNDAGAR: Folk och rövare i Kamomilla stad

BARNSÖNDAGAR: Folk och rövare i Kamomilla stad

De tre rånarna Kasper, Jesper och Jonatan bor strax utanför den fridfulla staden Kamomilla, och när de behöver något så smyger de helt enkelt in till stan och stjäl det. En dag grips de tre rånarna och placeras i stadens fängelse, men när en brand bryter ut, får trion en chans att bevisa för stadens invånare att de är mer än bara rånare.

SEURAAVA NÄYTÖS

Su 15.10. klo 13:00 OSTA LIPUT
HÖSTLOVSBIO: Elementärt

HÖSTLOVSBIO: Elementärt

Det udda paret Brinnie och Vadar bor i en stad där eld-, vatten-, jord- och luftinvånare lever tillsammans. Den eldfängda unga tjejen och den mer avslappnade "ta-dagen-som-den-kommer"-killen kommer snart att upptäcka något elementärt: att de faktiskt har massor gemensamt och att det kan uppstå magi mellan motsatser.

SEURAAVA NÄYTÖS

To 19.10. klo 13:00 OSTA LIPUT
BARNSÖNDAGAR: Trolls 3

BARNSÖNDAGAR: Trolls 3

Efter en tid med sann vänskap och obevekligt flirtande är nu Poppy och Kvist äntligen ett officiellt par. När de kommer varandra närmare, upptäcker Poppy att Kvist har ett hemligt förflutet. Han var en gång med i hennes favoritpojkband, fenomenet BroZone, tillsammans med sina fyra bröder: Floyd, John Dory, Spruce och Clay. BroZone upplöstes när Kvist fortfarande var jätteliten, och även familjen splittrades.
Kvist har inte sett sina bröder sedan dess. Men när Kvists bror Floyd kidnappas...

TULOSSA OHJELMISTOON Su 22.10.

Su 22.10. LUE LISÄÄ