BARNSÖNDAGAR: Yuku och fjällets blomma

BARNSÖNDAGAR: Yuku och fjällets blomma

BARNSÖNDAGAR: Yuku och fjällets blomma

ANIMAATIO,KOKO PERHEEN

Biljetter: 11 € (vuxna) / 8,50 € (barn under 12 år)
För att köpa barnbiljetter: välj först hela antalet biljetter, klicka summan på blått, välj "vaihda liput", klicka sedan den lilla fyrkanten med tre streck och välj vilka biljetter du vill ändra till barnbiljetter via "vaihda liput".

Den lilla musen Yuku bor med sin familj i källaren på ett slott. En dag skadas hennes mormor, familjens stora sagoberättare, av en katt och blir sängliggande. Mormor säger till de små mössen att tiden snart ärr kommen då hon måste lämna dem förr att följa den lilla blinda mullvaden ner i jordens tunnlar. I en av mormors böcker har Yuku läst om en magisk evigt lysande blomma som växer på en svårtillgänglig fjällsluttning. Nu är hon fast besluten att hitta blomman för att mormor ska få vandra vidare i ljus.

Den lilla musen – med ett stort mod och ett stort hjärta – beger sig ensam ut i världen. På sin färd möter hon snart andra djur som både skrämmer och hjälper henne, och som påminner om varför just en ukulele ärr bra att ta med på äventyr?

ALLA TALAR – OCH SJUNGER! – PÅ SVENSKA!

ENSI-ILTA

25.03.2023

Yuku och fjällets blomma
Arnaud Demuynck & Rémi Durin
Svenska röster: Alexandra Lexi Reveman, Clara Henry, David Sundin, Farzad Farzaneh, Fredrik Lindström, Jan Åström, Karin Bertling, Kodjo Akolor, Leif Andrée och Vanna Rosenberg
1h 5 min
Ruotsi
Ei tekstitystä
Ikäraja ei vielä tiedossa