Dumb Money

Dumb Money

Dumb Money

DRAAMA,KOMEDIA

Dumb Money on varsinainen Daavid vastaan Goljat -kertomus. Elokuva perustuu järjettömään tositarinaan tavallisista ihmisistä, jotka käänsivät Wall Streetin päälaelleen ja rikastuivat tekemällä GameStopista (kyllä, ostoskeskuksen videopelikaupasta) maailman kuumimman yrityksen.

Kaiken keskellä on tavallinen tyyppi Keith Gill (Paul Dano), joka aloittaa koko tapahtumasarjan upottamalla säästönsä osakkeisiin ja julkaisemalla siitä postauksen sosiaalisessa mediassa. Kun hänen postauksensa alkavat räjähtää käsiin, mullistuu myös Keithin ja kaikkien hänen seuraajiensa elämä. Osakevinkistä kasvaa ilmiö ja kaikki rikastuvat – kunnes miljardöörit alkavat taistella vastaan, ja molempien osapuolten maailmat kääntyvät ylösalaisin.

Dumb Moneyn muissa rooleissa nähdään muun muassa Pete Davidson, Vincent D’Onofrio, America Ferrera, Nick Offerman, Anthony Ramos, Sebastian Stan, Shailene Woodley ja Seth Rogen. Elokuvan on ohjannut Craig Gillespie ja käsikirjoittaneet Lauren Schuker Blum sekä Rebecca Angelo pohjautuen Ben Mezrichin kirjaan The Antisocial Network.

ENSI-ILTA

13.10.2023

Dumb Money
Craig Gillespie
Paul Dano Seth Rogen Pete Davidson America Ferrera Shailene Woodley Vincent D'Onofrio Clancy Brown Nick Offerman Sebastian Stan Anthony Ramos
1h 45 min
Alkuperäinen
Suomi-Ruotsi
Ikäraja ei vielä tiedossa