Hillbilly Elegy

Hillbilly Elegy

Hillbilly Elegy

DRAAMA

Huom! Esitetään vain rajoitetun ajan.

J.D. Vance (Gabriel Basso), entinen merijalkaväen sotilas eteläisestä Ohiosta ja nykyinen Yalen oikeustieteiden opiskelija, on juuri saamaisillaan unelmiensa työn. Juuri silloin perhekriisi pakottaa hänet palaamaan kotiin, jonka hän on yrittänyt unohtaa.

Kotikulmillaan Appalakeilla J.D. joutuu luovimaan monimutkaisen perhedynamiikan karikoissa ja kohtaamaan räjähdysherkän suhteensa äitiinsä Beviin (Amy Adams), joka taistelee riippuvuuksiensa kanssa. Muistot isoäiti Mamawista (Glenn Close), sinnikkäästä ja veitsenterävästä naisesta, joka kasvatti hänet, saavat J.D.'n lopulta arvostamaan perheensä pysyvää vaikutusta hänen omalla henkilökohtaisella matkallaan.

J.D. Vancen menestyskirjaan perustuva, Oscar-voittaja Ron Howardin ohjaama ja Brian Grazerin tuottama HILLBILLY ELEGY on voimakas ja omakohtainen elokuva, joka kuvaa yhden perheen matkaa kohti selviytymistä. Seuraamalla kolmen sukupolven henkilökohtaista kamppailua elämän ylä- ja alamäissä, J.D.'n perheen tarina kertoo siitä, mikä meitä lopulta määrittelee.

ENSI-ILTA

13.11.2020

Hillbilly Elegy
Ron Howard
Amy Adams, Glenn Close, Haley Bennett, Gabriel Basso, Freida Pinto
1h 56 min
Alkuperäinen
Suomi-Ruotsi
Ikäraja ei vielä tiedossa Sisältää kauhu Sisältää paihteet