KESÄKINO: Yhdet vielä

KESÄKINO: Yhdet vielä

KESÄKINO: Yhdet vielä

DRAAMA

Tämä on ulkoilmaesitys KesäKinossa. Lue lisää: https://kinoengel.fi/fi/kesakino

OSCAR-VOITTAJA!
- paras ulkomainen elokuva

Mestarillisen tanskalaisohjaaja Thomas Vinterbergin uutuuselokuva YHDET VIELÄ on elokuva neljästä keski-ikäisestä ystävyksestä, jotka päättävät alkaa elää elämäänsä täysillä.
Erään teorian mukaan ihminen on parhaimmillaan ripaus alkoholia veressään. Neljän miehen ystäväporukka, kaikki lukion opettajia, päättää kokeilla kiehtovan teorian toimivuutta käytännössä. Drinkki notkistaa keski-ikäisen miehen jähmeän olemuksen ja siivittää urautuneet ajatukset uusiin sfääreihin, mutta ihmiskokeella on myös koskettavat ja kohtalokkaammat seurauksensa.
Tanskassa suurmenestykseen nousseen elokuvan on käsikirjoittanut nimekäs työpari Thomas Vinterberg (Jahti, Kommuuni) ja Tobias Lindholm ja sen pääosassa nähdään karismaattinen Mads Mikkelsen, joka palaa tämän elokuvan myötä takaisin Vinterbergin ohjaukseen ensimmäistä kertaa sitten Jahti-elokuvan.

YHDET VIELÄ tyhjensi joulukuussa 2020 European Film Awards -gaalan palkintopöydän voittamalla PARHAAN ELOKUVAN, PARHAAN OHJAUKSEN, PARHAAN KÄSIKIRJOITUKSEN ja PARHAAN MIESPÄÄOSAN palkinnot.

ENSI-ILTA

21.05.2021

Druk
Thomas Vinterberg
Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang, Lars Ranthe, Maria Bonnevie
1h 57 min
Alkuperäinen
Suomi-Ruotsi
Ikäraja ei vielä tiedossa